Hoppa till innehåll
Hem » 30 januari 12:22, Lagen om hundar och katter , Sjöbo

30 januari 12:22, Lagen om hundar och katter , Sjöbo

Brott mot tillsyn av hund, Snogeholmssjön.

Uppringare larmar polis och berättar att man sett en hund jaga ett rådjur/dovhjort, detta längs med Skåneleden. Kort därpå ringer hundens ägare in och berättar att hunden skadat rådjuret/dovhjorten så pass illa att det behöver avlivas. Polispatruller skickas till platsen. Rådjuret/dovhjorten avlider av sina skador innan polis hinner fram. En anmälan om brott mot tillsyn över hundar och katter upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus skåne