Hoppa till innehåll
Hem » 22 januari 07:03, Sammanfattning natt, Jönköpings län

22 januari 07:03, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. Två personer har gripits, se notis nedan. Händelser i urval:

01.06 SOS alarm fick samtal om en hög smäll och svart rök från ett garage i Råslätt, Jönköping. Räddningstjänst och polis åkte dit. Fem bilar blev utbrunna och polisen misstänker att branden var anlagd. Polisen dokumenterade omständigheterna och upprättade en anmälan om skadegörelse.

04.20 Det kom larm om inbrott i en matbutik i Skillingaryd, Vaggeryds kommun. Någon hade krossat en ruta vid entrén och stulit tobak. Personen ska ha lämnat i en bil. Polisen sökte efter vittnen och tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

05.37 Polisen fick samtal från en person som misstänkte att det pågick inbrott i en källare till ett flerfamiljshus i Hovslätt, Jönköping. Polisen kom dit med ett par patruller och två misstänkta fanns kvar på platsen. De greps, misstänkta för stöld. Det är två män i 35- och 40-årsåldern. De hade ett släp som misstänks vara stulet, med en del gods på. Polisen ska utreda vem som äger godset. Efter förhör kommer åklagare fatta beslut om männen ska anhållas eller släppas på fri fot.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.