Hem » 12 januari 13:35, Övrigt, Växjö

12 januari 13:35, Övrigt, Växjö

Man skjuten av polis vid ingripande, Öster.

Polis skickas till en adress på Öster med anledning av en utåtagerande man som ska ha slagit sönder saker i en lägenhet. När polis anländer till platsen kastas föremål mot poliserna som då backar i avvaktan på fler kollegor, bland annat förhandlare.  Platsen spärras av och mannen isoleras till lägenheten för att minimera riskerna för utomstående att komma till skada vid ett eventuellt ingripande. Efter ett tag kommer mannen ut med ett tillhygge i handen och en situation som uppfattas som hotfull uppstår och mannen skjuts i benet av polis. Efter att mannen säkrats påbörjas vård i väntan på att ambulans anländer till platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

4 kommentarer till “12 januari 13:35, Övrigt, Växjö”

  1. Låt mig gissa att det är Prebendervägen?
    Det är ett par hus där det bara tycks bo mördare, knarkare, tjuvar och annat patrask.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *