Hoppa till innehåll
Hem » 09 januari 08:02, Sammanfattning natt, Västernorrland län

09 januari 08:02, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En a-traktorförare och en bilist i Kramfors har bötfällts för onödigt störande körning. En bilist i Örnsköldsvik har bötfällts för detsamma.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:37 Stöld/inbrott, Timrå
Polis beordras till centrala Timrå med anledning av inbrott i ett källarförråd. Anmälaren ser två för honom okända personer i förrådet. De lämnar adressen med misstänkt stöldgods och anträffas av polispatrull till fots en bit därifrån. De misstänkta, en man i 40-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern, förhörs av patrullen. De misstänks för stöld genom inbrott. Godset, bland annat kläder, togs i beslag.

23:11 Trafikolycka, Sundsvall
Samtal inkommer till SOS Alarm om en trafikolycka på Kolvägen i Sundsvall. Enligt initiala uppgifter är en personbil och mopedbil inblandade, och det finns inga uppgifter om att någon skadats. Bilisten bötfälls för att inte ha iakttagit väjningsplikt.

23:18 Brand, Sundsvall
Samtal inkommer till SOS Alarm om brand i byggnad i Ljustadalen. Det visar sig vara rökutveckling från ett eluttag. Patrullen upprättar anmälan om brand utan misstanke om brott.

02:22 Misshandel, Härnösand
Polis beordras till en adress i Härnösand med anledning av en misshandel. En kvinna misstänks ha misshandlat en annan kvinna. Kvinnorna har en relation till varandra. Den misstänkta kvinnan, som är i 25-årsåldern, grips misstänkt för misshandel och olaga hot. Hon anhölls av åklagare efter förhör.

03:57 Rattfylleri, Sollefteå
En patrull kontrollerar en bilist i Sollefteå och fattar misstanke om att föraren är påverkad av narkotika. Föraren, en man i 20-årsåldern, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.