Hoppa till innehåll
Hem » 02 januari 20:31, Mord/dråp, försök, Sundbyberg

02 januari 20:31, Mord/dråp, försök, Sundbyberg

En person har livshotande skador efter att ha skadats med ett stickande tillhygge. Polisen genomför en insats i Rissne.

Brottsplatsen är avspärrad och ett flertal polispatruller söker efter en gärningsman som efter brottet lämnade platsen till fots.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

6 kommentarer till “02 januari 20:31, Mord/dråp, försök, Sundbyberg”

  1. Det var klockan 20.31 som polisen varnade om en allvarligt skadad man i Hemköp i Rissne.
    Mannen fördes med ambulans till sjukhus, men senare på kvällen meddelade polisen att han hade dött till följd av hans skador. Efter händelsen blockerade polisen en bankomat där mannen sägs ha blivit knivdöd i det som uppenbarligen är ett överfall.
    – Vi har en bra bild av hur detta har uppstått. Det verkar inte som att käranden alls har haft någon roll i hur detta har uppstått, säger polisens talesman Ola Österling till TT.
    Enligt polisen är mannen inte känd för dem sedan tidigare. De har inte heller någon känd koppling mellan offret och gärningsmannen.
    ”Största satsning”
    Under kvällen och natten pågick en stor polisoperation i Rissne, inklusive helikopter- och hundpatruljering, men ingen har arresterats ännu.
    – Det här har varit den största ansträngningen vi har haft under helgen. I princip har alla färdigheter som polisen i Stockholm varit i tjänst, säger Ola Österling till TT.
    På söndag morgon utfärdade polisen en rapport om den misstänkta gärningsmannen som sägs ha försetts med en vit munskydd.
    Polisen går ut med en rapport
    Mannen är mellan 180 och 190 centimeter lång och hade på sig en blå midjelång jacka med vitt tryck på ryggen och en monterad hatt. Dessutom måste han ha använt röda skor och svarta byxor med vita detaljer.
    – Vi har hört ett stort antal vittnen och fått information på andra sätt, men jag kan inte gå in mer i detalj om hur vi fick dessa signaler, säger Anna Westberg vid Stockholms polis på söndag morgon.
    Hon uppmanar alla som har gjort observationer eller har annan information att kontakta polisen på nummer 114 14.

  2. ”Mannen är mellan 180 och 190 centimeter lång, och bar på en blå midjelång jacka med vitt tryck på ryggen och uppdragen luva. Därtill ska han ha haft röda skor och svarta byxor med vita detaljer.”

    Varför är polisen efterblivna? Detta är INTE ett signalement. Detta är en beskrivning av gärningsmannens klädsel.

  3. Så jävlar sjukt. Blev han mördad på grund av ett par hundralappar han tagit ut ur bankomaten?
    Finns det inte övervakningskamera i bankomaten?
    R.I.P Joakim Forsberg.

  4. Rissne och Hallonbergen tillhör Sundbyberg kommun , men områdena är no go zoner som Rissne. Någon som vet mer om BO, var det en hederlig Svensson eller yrkeskriminell?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.