Hoppa till innehåll
Hem » 16 december 12:45, Trafikolycka, personskada, Karlstad

16 december 12:45, Trafikolycka, personskada, Karlstad

Totalt fem personer har fått föras till sjukhus varav två med allvarliga skador efter en trafikolycka på E18 öster om Karlstad.

Larm om olycka inkom redan 12.45 men inte förrän 15.27 var vägen helt öppen för trafk igen. Totalt var fem fordon inblandade i olyckan, som inträffade i västgående riktning i höjd med Östra Fågelvik öster om Karlstad. En ambulans på väg på ett annat uppdrag hamnade mitt i olyckan och kunde rapportera att det omedelbart uppstod totalstopp i trafiken i båda riktningarna och att fordonen ska ha kolliderat med stor kraft. I en av bilarna klämdes passagerare fast och fick klippas ut av räddningstjänsten. 13.58 var samtliga skadade avförda till Centralsjukhuset i Karlstad. När vägen väl öppnades gick trafiken trögt då ett flertal bilar drabbats av urladdade batterier under tiden de stått stilla i kön. Dessa fick hjälpas igång av bärgare. En förare är misstänkt som vållande av olyckan på grund av ej anpassat avstånd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.