Hoppa till innehåll
Hem » 14 december 07:06, Rån, Ulricehamn

14 december 07:06, Rån, Ulricehamn

Polisen får under morgonen larm om att det pågår något i en fastighet i Gällstad. Möjligen är någon person skadad. Polis och ambulans åker till platsen. På väg fram mot den aktuella fastigheten så möter polis ett, möjligen två fordon som lämnat platsen. Polisen startar ett efterföljande och försöker stoppa en av bilarna. Bilen vägrar stanna men när man närmar sig Borås så kör den misstänkta bilen av vägen.

Samtidigt har polis och ambulans tagit sig fram till den aktuella bostaden. Man finner men man med vissa skador och får uppgifter som pekar på att det handlar om ett rån.  

I bilen som kört av vägen finns det sex personer. Med underlag av vad som framkommit vid brottsplatsen så grips dessa sex misstänkta för grovt rån. Den skadade från brottsplatsen förs till sjukhus, oklart skadeläge.

Under förmiddagen så har det genom spanings/utredningsarbete framkommit att ytterligare två personer kan misstänkas för inblandning i rånet. Dessa två har kunnat identifieras och har även gripits.

Total är sju män och en kvinna nu misstänka för brott/rån. Utredningsarbetet fortsätter men inga övriga detaljer kan lämnas ut från förundersökningen för närvarande.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.