Hem » 04 november 09:26, Stöld, Västerås

04 november 09:26, Stöld, Västerås

Två personer på cykel rycker en väska från en man.

En man i 20-årsåldern ringer polisen och berättar att han alldeles nyss fått sin axelväska stulen av två väskryckare som kommit på cykel i en tunnel under Järnbruksgatan mellan Skälby och Bäckby. Gärningsmannen försvann sedan mot Skälby. Inget våld förekom vid väskryckningen och polisen rubricerar stölden som grov. Inga misstänkta gärningsmän har hittats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *