Hoppa till innehåll
Hem » Jale Poljarevius stabstjänstgör vid Justitiedepartementet

Jale Poljarevius stabstjänstgör vid Justitiedepartementet

Jale Poljarevius kommer från och med den 17 februari och fram till årsskiftet ta ett tillfälligt avbrott från sitt ordinarie uppdrag som lokalpolisområdeschef i Uppsala/Knivsta.

Jale har fått möjligheten att genomföra stabstjänstgöring på Justitiedepartementet:

− Jag kommer att vara behjälplig i olika polisisära och strategiska frågor och vara en bro mellan Justitedepartementet och polisen, till exempel genom att hjälpa till att förebereda ministrars besök vid polisen, säger Jale Poljarevius.

Stabtjänstgöringen börjar måndag den 4 maj och pågår fram till årsskiftet:

− Det ska bli oerhört spännande och lärorikt att få en inblick i det inre arbetet i ledning och styrning av Polismyndigheten ur ett annat perspektiv. Jag hoppas också kunna tillföra kunskap om polisens arbete till Justitiedepartementet, säger Jale.

Den närmaste tiden kommer Jale att fokusera på större kommenderingar inom myndigheten.

Nuvarande biträdande LPO-chef i Uppsala/Knivsta, Boel Sjöberg, kommer svara som tf lokalpolisområdeschef fram till månadsskiftet. Den 2 mars fram till årsskiftet kommer Jan Håkansson att svara som tf lokalpolisområdeschef för Uppsala/Knivsta. Boel Sjöberg blir då tf lpo-chef för Enköping istället för Jan under samma period.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Uppsala län.