Hoppa till innehåll
Hem » Krogtillsyner i Västra Mälardalen

Krogtillsyner i Västra Mälardalen

Flera personer är misstänkta för narkotikabrott efter att polisen genomfört två krogtillsyner på en restaurang i Västra Mälardalen.

Lokalpolisområde Västra Mälardalen har under de senaste veckorna utfört två riktade krogstillsyner mot en restaurang i lokalpolisområdet. Fokus för tillsynerna var att se över alkoholberusningsgraden och upptäcka eventuella narkotikabrott. 

Under tillsynerna upprättades sex stycken anmälningar om misstänkta narkotikabrott eget bruk och innehav.  Personerna som är misstänkta för narkotikabrotten var vid tillfället gäster och anställda som befann sig på restaurangen. I samtliga fall pågår förundersökningar vilket innebär att polisen i nuläget inte kan lämna ut någon ytterligare information.

Uppgifterna som säkrades vid krogtillsynen är överlämnade till berörd kommun. Polisen och kommunen fortsätter att samverka i ärendet.  

Det kommer genomföras fler krogtillsyner som riktar sig mot överservering av alkohol och narkotikarelaterade brott på andra platser i lokalpolisområdet. Krogtillsyner genomförs för att förebygga och upptäcka brott, samt bidra till en trygg och säker miljö för gäster och personal.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västmanlands län.