Hoppa till innehåll
Hem » Polisen söker information om en mordbrand

Polisen söker information om en mordbrand

Lördag 14 september strax efter 20:00 tände någon eld på en moped utanför ett gym på Benvägen i Västerås. Polisen söker nu vittnen till händelsen.

Branden spred sig till taket på byggnaden och bland annat skadades två bilar som stod i ett garage. Flera personer befann sig på gymmet och var tvungna att sig ut bakvägen då den brinnande mopeden blockerade entrén.

Polisen har arbetat intensivt med utredningen men ingen har gripits för brottet som rubriceras mordbrand.

Polisen söker dig som kan ha gjort iakttagelser i samband med den aktuella händelsen. En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information. 

Polisen har uppgifter på att flera personer har rört sig utanför gymmet vid tidpunkten när branden startade. Dessa personer är polisen särskilt intresserade av att komma i kontakt med för att kunna säkra vittnesuppgifter. 

Tips och iakttagelser lämnas till polisen via 114 14 eller www.polisen.se/kontakt/tipsa-polisen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västmanlands län.