Hoppa till innehåll
Hem » 19 mars 07:26, Sammanfattning kväll och natt, Östergötlands län

19 mars 07:26, Sammanfattning kväll och natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. 19 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Brand i Norrköpingslägenhet

01:35 Polis och räddningstjänst kallades till Storsvängen i Norrköping med anledning av en lägenhetsbrand. En inringare kunde se rök från ett fönster och att trapphuset också var rökfyllt. Räddningstjänsten tog sig in i lägenheten och kunde släcka branden. Platsen behövde fortsatt bevakning av säkerhetsskäl.

04:43 En förundersökning på allmänfarlig vårdslöshet är upprättad och polisen kommer att göra en brottsplatsundersökning i den nu avspärrade lägenheten för att utröna vad som hänt.

Efterlyst funnen i Linköping

01:48 En polispatrull fick kontakt med en efterlyst man på Ågatan i Linköping. Han frihetsberövades och blev i samband ingripandet misstänkt våldsamt motstånd samt narkotikainnehav.

Misshandlad förlorade tänder i Norrköping

04:08 Polisen kallades till Nygatan i Norrköping med anledning av en misshandel. En inringare hade träffat en man som hade misshandlats av flera personer. Målsägaren blödde kraftigt ur munnen och hade smärtor i arm samt ben. Han fördes med ambulans till sjukhus.

04:43 Polisen säkrade brottsplatsen och gjorde en brottsplatsundersökning.

06:07 Förhör hölls med målsägaren

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.