Hoppa till innehåll
Hem » 01 maj 08:16, Sammanfattning natt, Östergötlands län

01 maj 08:16, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.33 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 70-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, endast sex personer har omhändertagits och tre har fått följa med för provtagning och förhör angående misstanke om drogpåverkan.

02.00 SOS-larm till polisen om brand utomhus i terrängen vid Blecstad, Söderköping. Hanterat av räddningstjänsten, ingen misstanke om brott.

02.41 samtal till polisen om att en kvinna skulle ha blivit misshandlad en timma tidigare i Mjölby. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel, höll förhör med den drabbade och även den misstänkte. Den drabbade kvinnan, som är i 40-årsåldern fick ett blått öga efter ett slag. Hon behövde inte söka akutsjukvård. Den misstänkte mannen, som är i 50-årsåldern frihetsberövades inte.

Förutom dessa händelser har polisen hanterat ett antal mindre allvarliga ärenden som inte har lett till frihetsberövanden. Ingen ärende som kan betecknas som relaterat till traditionellt valborgsmässofirande.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.