Hoppa till innehåll
Hem » 24 oktober 07.43, Sammanfattning natt, Östergötlands län

24 oktober 07.43, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen har hanterat ett 80-tal händelser mellan klockan 22 och 07 i Östergötlands län. Inga grova våldsbrott eller allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

22:13 En fotpatrullerande patrull stoppar en man på elspark för kontroll i centrala Norrköping. Mannen, som är i 35-årsåldern, visar sig ha en hel del narkotika på sig och grips misstänkt för narkotikainnehav.

00:03 En personbil stoppas för kontroll i Mjölby. Föraren, en man i 20-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för kroppsbesiktning och misstänks nu för drograttfylleri samt narkotikainnehav för eget bruk.

02:08 Larm om misshandel i en bostad i Hageby i Norrköping inkommer. Det är en kvinna som misshandlats av sitt ex. Hon har fått ta emot slag mot ansiktet och har en del skador som dokumenteras. Mannen, som är i 40-årsåldern, har även hotat och förstört saker i lägenheten med en kniv. Mannen avviker från lägenheten efter misshandeln men påträffas i en bil i närheten av en polispatrull och kan gripas. Han är misstänkt för misshandel och olaga hot.

04:47 En boende i ett samhälle norr om Motala vaknar av att en bildörr slås igen, och när han kontrollerar sin fastighet upptäcker han att någon eller några brutit sig in i hans garage. Gärningspersonerna har sannolikt använt sig av en större bil eller en bil med släp då man tillgripit en fyrhjuling, en moped och en verktygsvagn. Brottsplatsen spärras av för en teknisk undersökning. Det finns i nuläget ingen misstänkt gärningsperson.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.