Hoppa till innehåll
Hem » 23 oktober 07.30, Sammanfattning natt, Värmlands län

23 oktober 07.30, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad, stöld alt. häleri samt brott mot narkotikastrafflagen.
22.56: Två personer kontrolleras i anslutning till ett garage. En av personerna, en man i 35-årsåldern har i sin ägo en cykel som misstänks vara stulen. Cykeln tagen i beslag för att utröna ägarförhållande samt att förundersökning då är inledd med rubricering stöld alt. häleri. Den andra personen som kontrollerades omhändertogs enligt lag om omhändertagande av berusad person samt misstänks för narkotikabrott, eget bruk. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Karlstad, försök till stöld.
23.05: Anmälare och tillika målsäganden kontaktar polisen då denne hör hur det låter från dennes förråd. Polis beordras till platsen och en man i 50-årsåldern kontrolleras. Mannen misstänks för försök till stöld och avlägsnas från platsen. Flertalet brottsverktyg förklaras förverkade enligt BrB 36:3§.

Karlstad, olovlig körning
04.58: Mopedist kontrolleras på Södra Kroppkärr, mannen som framför mopeden saknar behörighet till att göra det. Anmälan olovlig körning skrivs.

I övrigt flertalet ärende som hanterats där psykisk ohälsa förekommit. Det har även kontrollerat flertalet bilister samt personer utan att det föranlett vidare tvångsåtgärder från polismyndighetens sida.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.