Hoppa till innehåll
Hem » 15 oktober 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

15 oktober 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.32 Göteborg, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Hjalmar Bergmansgatan, Hisings Backa på grund av att en bil börjat brinna på en parkering. Räddningstjänsten släcker och ytterligare bil skadas av branden. Oklart i skrivande stund vad som orsakat branden. 

23.57 Borås, trafikolycka
På riksväg 27 vid trafikplats Kråkered är det en bilist som kör av vägen. I bilen färdades två personer och oklart vem som är förare av bilen. En anmälan skrivs gällande olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik och misstänkt rattfylleri. En av personerna körs till sjukhus med ryggsmärtor.

04.35 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Backa Kyrkogata med anledning av att det börjat brinna i en tillbyggnad vid lastkajen till COOP-butiken. Branden har sedan spridit sig in till förrådet. Räddningstjänsten släcker och polisen inleder en förundersökning gällande Mordbrand och platsen kommer spärras av för teknisk undersökning.

06.33 Mellerud, trafikolycka
På E45 vid Erikstad är det en bilist som kör av vägen och voltar. Föraren son var ensam i bilen tar sig ur bilen på egen hand. Föraren blöder och oklart i skrivande stund om det finns ett behov av sjukhusvård.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.