Hoppa till innehåll
Hem » 02 oktober 12.50, Trafikkontroll, Västernorrlands län

02 oktober 12.50, Trafikkontroll, Västernorrlands län

KRAMFORS

Under förmiddagen hölls en trafikkontroll vid Kungsgatan i centrum.

SOLLEFTEÅ

Vid 8-tiden hölls en trafikkontroll vid länsväg 335. I samband med det stoppades en A-traktor som gick att framföra i högre hastigheter än tillåtet för fordonstypen. Fordonet togs i beslag och förarens vårdnadshavare kontaktades. En anmälan gällande olovlig körning upprättades.

SUNDSVALL

Under morgonen hölls en trafikkontroll vid Tunadalsvägen, Tunadal. Sex förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser och två på grund av att säkerhetsbälte inte användes under färd. Trafikkontrollen var ett Medborgarlöfte. 

Under morgonen kontrollerades även trafiken vid Matforsvägen, Vattjom. Fem förare rapporterades efter att de inte stannat vid stopplikt. Samtidig hölls en trafikkontroll vid E4, Vattjom. 

Under tidig förmiddag hölls en trafikkontroll vid länsväg 533 i Matfors. Fyra förare fick böter på grund av att de inte stannat vid stopplikt och en på grund av dålig lastsäkring.

Vid 9-tiden påbörjades en trafikkontroll vid Raholmsvägen, Alnö. Senare rapporterades att tre förare fått böter på grund av hastighetsöverträdelser.

Under förmiddagen kontrollerades också trafiken vid Sörfors. I samband med det stoppades en bilist som blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Misstanke om rattfylleri uppstod. Provtagning visade dock att föraren blåste under straffbar gräns (ej brott). Utöver det fick 17 förare böter på grund av hastighetsöverträdelser. Trafikkontrollen var ett Medborgarlöfte.

Strax efter kl 12 avslutades en trafikkontroll vid Johannedalsvägen, Sundsbruk. Sex förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser och en förare blev misstänkt för grov olovlig körning.

ÖRNSKÖLDSVIK

Under morgonen hölls en trafikkontroll vid Björnavägen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.