Hoppa till innehåll
Hem » 17 augusti 07.20, Sammanfattning natt, Örebro län

17 augusti 07.20, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro, skadegörelse
23.27: Polispatrull beordras till en bar i centrala Örebro. En gäst har klottrat på flera av borden. Patrull utför utredningsåtgärder och mannen som är i 25-årsåldern identifieras och förhörs. Anmälan upprättad.

Örebro, narkotikabrott
00.00: I samband med en utredningsåtgärd i en bostad anträffas två kvinnor som uppträder påverkat, kvinnorna är i 25–30-årsåldern och båda får lämna prov efter misstanke om narkotikabrott eget bruk.

Örebro, försök till våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd
00.08: Man i 45-årsåldern misstänks för brott mot ordningsvakt på en krog i centrala Örebro. Förundersökning inledd och mannen omhändertogs även enligt LOB, lag omhändertagande av berusad person.

Örebro, grov misshandel
02.27: Utanför en restaurang i centrala Örebro grips en man i 18-årsåldern misstänkt för grov misshandel. Mannen har med ett tillhygge förorsakat blodvite och smärta hos en man i 30-årsåldern. Skadeläget hos målsäganden är okänt. Misstänkt var vid tillfället inte i stånd att genomgå ett förhör varför åklagare har beslutat om fördröjt förhör.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.