Hoppa till innehåll
Hem » 01 augusti 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01 augusti 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

02:44 Lerum, grovt rattfylleri mm: En man i 35-årsåldern smiter från en kontroll och patrullen inleder ett förföljande på Alingsåsvägen i riktning mot Stenkullen och vidare mot Floda. Förföljandet pågår i 5-6 minuter innan mannen stannar bilen vid Hästhagenskolan. Där lämnar han bilen och springer iväg, men kan snabbt gripas. Han misstänks för grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri narkotika, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav.

02:18 Lilla Edet, brand: En bil brinner vid Lödöse station. Bilen är helt övertänd och räddningstjänst är på plats och släcker elden. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

01:53 Göteborg, misshandel: En man i 40-årsåldern förs till sjukhus med lindrigare skador efter att ha blivit slagen av en annan man på Avenyn. Mannen som slagit är i 25-årsåldern och blir omhändertagen för fylleri. Han misstänks för misshandel.

00:09 Göteborg, misshandel: Personal från en krog i Vasastaden larmar om att det är väldigt stökigt på platsen och att en man har misshandlat en kvinna. Mannen, som är i 35-årsåldern, omhändertas för fylleri. Han misstänks för misshandel. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, behövde inte sjukhusvård för skadorna.

22.07 Göteborg, åldringsbrott bedrägeri: En man i 18-25-årsåldern kom hem till en kvinna i 80-årsåldern och lurade av henne bankomatkort och guldföremål. Kvinnan blev av med 3 000 kronor innan kortet spärrades. Ingen misstänkt i nuläget. En anmälan om bedrägeri är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.