Hoppa till innehåll
Hem » 26 oktober 07.40, Sammanfattning natt, Värmlands län

26 oktober 07.40, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad, brott mot knivlagen.
22.18: I anslutning till en krog i Tingvallstaden kontrolleras en man i 45-årsåldern. Mannen innehar ett föremål som faller under brott mot knivlagen. Ärendet hanteras enligt SLF, snabbare lagföring.

Charlottenberg, rattfylleri.
00.03: Bilist kontrolleras, föraren lämnar ett positivt blås och medtas för kroppsbesiktning. I fordonet som passagerare är det två barn, dessa överlämnas till deras moder. Förundersökning pågår med misstanke om rattfylleri.

Forshaga, misshandel.
00.25: Vittne ser hur åtta till tio personer är i bråk med varandra, platsen är i centrala Forshaga och utomhus. Polis beordrade till platsen, en individ kan lokaliseras och denna blir målsäganden i en anmälan misshandel som upprättas. Målsäganden är en man i 45-årsåldern, gärningsperson är okänd.

Karlstad, misshandel.
01.35: Två män, båda i 20-åsråldern omhändertagna enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person i centrala Karlstad. Båda misstänks även för misshandel då en man efter utredningsåtgärder på ingripandeplatsen kan identifieras som målsäganden. Det saknas uppgifter om eventuell skadebild på målsäganden.

Natten har i övrigt passerat med arbete gällande trygghetsskapande insatser för patruller i tjänst. Det har kontrollerats ett antal bilister och personer. Patruller har även hanterat ärende med psykisk ohälsa. Det har även omhändertagits sex personer enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person samt att en person omhändertagits enligt polislagens 13§.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.