Hoppa till innehåll
Hem » 24 oktober 06.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

24 oktober 06.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:22 Göteborg, vållande till kroppsskada m.m.
Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till Bergsjövägen där en bil kört av vägen. De två män i 25-årsåldern som färdats i bilen förs till sjukhus, okänt skadeläge. Dock inga uppgifter om livshotande skador. Polis har hört föraren på sjukhus och upprättat en anmälan gällande vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada.

00:56 Göteborg, stöld
En polispatrull stoppar en bil för kontroll vid Torpamotet på E20. I bilen påträffas en större mängd verktyg, misstänkt stulna. Föraren, en man i 20-årsåldern, grips misstänkt för stöld. Mannen misstänks även ha kört påverkad, och ska genomgå kroppsbesiktning.

02:56 Göteborg, grov skadegörelse genom brand
SOS larmas om en fullt utvecklad brand i en parkerad bil på Flygvädersgatan, Biskopsgården. Branden tycks vara anlagd. Polisen söker efter misstänkta gärningspersoner, och i samband med det stoppas en bil för kontroll vid Backaplan. De två män som färdas i bilen, båda i 35-årsåldern, blir misstänkta för inblandning i bilbranden och grips. Brottet rubriceras grov skadegörelse genom brand.

04:50 Vänersborg, stöld ur fordon
En polispatrull ser en man i 35-årsåldern som kommer ut från ett evenemangstält vid Kyrkogatan. De stannar mannen för kontroll, och påträffar misstänkt stöldgods. Mannen grips, misstänkt för stöld ur fordon. Godset uppges ha stulits från en lastmaskin.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.