Hoppa till innehåll
Hem » 22 oktober 13.28, Trafikkontroll, Västerbottens län

22 oktober 13.28, Trafikkontroll, Västerbottens län

07:58 Vid en nykterhetskontroll i centrala Robertsfors passerade samtliga kontrollerade utan anmärkningar.

08:47 Alla som passerade nykterhetskontrollen på länsväg 685 vid Täfteå, Umeå kommun, var utan anmärkningar.

09:29 Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen på Solbacken i Skellefteå.

09:31 På E12 i höjd med Degernäs, Umeå kommun, utfärdas en ordningsbot (böter) till en lastbilschaufför på grund av att fordonets registreringsskylt var dold.

09:53 Det finns inga anmärkningar noterade vid nykterhetskontrollen på Skeppargatan i Skellefteå centrum.

10:07 Vid en nykterhetskontroll på Formvägen i Umeå kontrollerades cirka 50 förare. En av dem blåste positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utfördes. Förarens körkort omhändertogs och en anmälan gällande rattfylleri ska upprättas. Ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

11:00 På länsväg 670 utanför Robertsfors stoppade och kontrollerade polis en personbil. Föraren saknar behörighet att köra fordonet och misstanke om olovlig körning uppstod. En anmälan ska upprättas.

12:42 I centrala Umeå stoppas och kontrolleras en bilförare som saknar behörighet att köra fordonet. En anmälan gällande olovlig körning ska upprättas.

12:49 Polis stoppar och kontrollerar ett fordon med efterfordon på Ersmarksvägen i höjd med I20-området i Umeå. En ordningsbot utfärdas då ekipaget kördes i 53 kilometer i timmen. Efterfordonet får dras i högst 30 kilometer i timmen (gå via länk nedan för mer information om efterfordon på Transportstyrelsens hemsida).

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.