Hoppa till innehåll
Hem » 07 oktober 06.51, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

07 oktober 06.51, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:23 Göteborg, olaga hot m.m.
Polisen får samtal om en hotfull man på en krog vid Andra Långgatan. Mannen ska verbalt ha hotat gäster till livet. Patruller åker till adressen och kan säkra mannen, som är i 30-årsåldern. Mannen tas med för kroppsbesiktning. Han förs därefter till häkte då han är efterlyst. En anmälan skrivs gällande olaga hot samt narkotikabrott i överlåtelsesyfte.

01:22 Borås, skadegörelse m.m.
Någon kastar en sten på framrutan på en bil som färdas på riksväg 42. Föraren, en man i 30-årsåldern, larmar polis. Mannen har inte skadats fysiskt, men bilens framruta är krossad. Bilen bärgas från vägen. Polis har varit på plats och hört målsägande. En anmälan gällande skadegörelse samt försök till misshandel upprättas. Det finns i nuläget ingen misstänkt i ärendet.

01:59 Göteborg, brand
SOS larmas om en villabrand i Utby, Göteborg. Branden beskrivs som fullt utvecklad, räddningstjänsten åker med flera enheter. Även polis till platsen. Boende i huset ska ha tagit sig ut på egen hand, ingen person uppges ha kommit till fysisk skada. Brandorsaken är okänd och en förundersökning gällande mordbrand inleds. När räddningstjänsten är klara på plats kommer polisen upprätta avspärrningar. En teknisk undersökning ska genomföras under måndagen.

01: 59 Borås, stöld genom inbrott
Allmänhet larmar polisen om en misstänkt man på en adress i Bergdalen. Mannen uppges bära på inbrottsverktyg och ska bland annat ha försökt ta sig in i parkerade bilar. Under larmsamtalet tillgriper mannen en cykel och lämnar till fots. Polis söker i närområdet efter tjuven. Mannen, som är i 50-årsåldern, påträffas och grips, misstänkt för stöld genom inbrott. Han har senare anhållits av åklagare.

02:40 Göteborg, inbrott + narkotikabrott
Polisen larmas om ett pågående inbrott i en restaurang i Kortedala. I en övervakningskamera syns en man som rör sig i lokalerna. Polis åker till platsen och påträffar en man i 40-årsåldern inne på restaurangen. Vid visitation påträffas narkotika på mannen. Han grips.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.