Hoppa till innehåll
Hem » 21 september 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

21 september 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.41 Svenljunga, våld mot tjänsteman
I centrala Svenljunga griper polis en kvinna som krossat ett fönster bland annat och hotat en person bland annat. I samband med gripandet gör hon sig skyldig till våld mot tjänsteman. Polisen skriver en anmälan gällande misshandel, skadegörelse, våld mot tjänsteman, narkotikabrott eget bruk och olaga hot. 

22.56 Strömstad, försök till grov misshandel
På E6 i norrgående riktning söder om Sältenmotet är det en manlig bilist i 20-årsålder som kör på en kvinnlig bilist bakifrån med flit. Polis kommer till platsen och mannen grips misstänkt för försök till grov misshandel, brott mot knivlagen samt grov olovlig körning. Mannen anhölls senare av åklagare.

00.06 Ulricehamn, misshandel i relation
En kvinna ringer till polisen och uppger att hon blivit misshandlad och hotad av sin pojkvän i hennes bostad. Mannen grips och anhölls senare av åklagare.

01.58 Göteborg, misshandel
Polis larmas till The Parlour på Kungsportsavenyn med anledning av att en gäst slagit en flaska i huvudet på en personal. Denne, en man i 25-årsåldern körs till sjukhus för vård. Gärningsmannen är okänd.

02.45 Göteborg, grov misshandel
På baksidan Mc Donalds, Kungsportsavenyn är det en man i 20-årsåldern som blir knivskuren va en okänd man. Målsägaren uppger själv att han gick ut på baksidan för att stoppa ett bråk och blev då knivskuren. Han körs till Sahlgrenska sjukhuset med ytliga skador. Polisen letar efter gärningsmannen utan resultat. En anmälan gällande grov misshandel skrivs.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.