Hoppa till innehåll
Hem » 19 september 07.50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

19 september 07.50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen har hanterat ett 60-tal händelser mellan klockan 22 och 07. 

03:35 Räddningstjänsten larmas till en brand i ett ödehus i Hestra i Ydre kommun. Huset är övertänt och får brinna ned, och branden sprider sig inte. Misstankar om att huset inte självantänt finns, och det görs även vissa fynd i närheten som kan stärka den teorin. En anmälan om mordbrand upprättas, och en avspärrning upprättas i väntan på en teknisk undersökning som ska göras när det svalnat under dagen.

04:05 En man ringer in och slår larm om att han misshandlats i sin lägenhet på en adress i Motala. Han uppger att två personer på något sätt tagit sig in i lägenheten och slagit honom. Mannen, som är i 25-årsåldern, förs till sjukhus med lindriga skador. En anmälan om grov misshandel upprättas, det finns ingen frihetsberövad i ärendet.

06:41 En man i Svärtinge anmäler att han haft inbrott i sitt garage under natten. En eller flera gärningspersoner har tagit sig in genom ett fönster. En hel del saker ska ha tillgripits, men det är i nuläget oklart exakt vad och hur mycket då en brottsplatsundersökning kommer göras under dagen. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.