Hoppa till innehåll
Hem » 24 augusti 07.53, Sammanfattning natt, Dalarnas län

24 augusti 07.53, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Rättvik

00.28: På länsväg 301 stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 65-årsåldern, blir misstänkt för rattfylleri.

Leksand

03.24: Polisen kallas till ett hotell med anledning av att en man i 25-årsåldern misstänks ha slagit en man i 35-årsåldern inne på hotellet. Mannen fick följa med till sjukhus och det skrivs en anmälan om misshandel.

Hedemora

23.47: I samband med att polisen kontrollerar en man i 25-årsåldern i centrala Hedemora blir denne misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

01.04: Polisen bötfäller fyra personer då de kört fordon på en plats där fordonstrafik är förbjuden i centrala Hedemora.

Avesta

02.32: En man i 20-årsåldern kontrolleras i centrala Avesta och blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

Falun

03.27: En person i övre tonåren blir misstänkt för misshandel och olaga hot efter att denne ska ha slagit och hotat en man i 20-årsåldern.

Borlänge

23.32: En man i 25-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern som färdas i en bil blir misstänkta för grovt brott mot knivlagen efter att de blivit kontrollerade av en patrull.

Ludvika

00.36: Polisen kallas till centrala Ludvika för att kontrollera en man som beter sig konstigt utanför en bostad. Mannen som är i 30-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och han blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.