Hoppa till innehåll
Hem » 02 augusti 07.55, Sammanfattning natt, Värmlands län

02 augusti 07.55, Sammanfattning natt, Värmlands län

23.38 Filipstad. Stöld genom inbrott. Tre personer i åldrarna 30 till 55 år greps av polis under natten misstänkta för inbrott i en ort söder om Filipstad. Alla tre försatta på fri fot under morgontimmarna.

23.59 Arvika. Misshandel. Man i tjugoårsåldern gripen misstänkt för misshandel och olaga hot. Mannen ska ha hotat och misshandlat en kvinna i nära relation i samma ålder utomhus i centrala Arvika. Mannen greps av ordningsvakter. Polispatrull till platsen som övertog gripandet.

00.39. Karlstad. Olaga hot. Man i sextioårsåldern misstänks för olaga hot efter att ha betett sig illa och hotat personal på ett hotell i centrala Karlstad. Mannen har bland annat uttryckt missaktning över personalens etniska ursprung. Polis till platsen som tog upp anmälan. Mannen därefter avvisad från hotellet.

05.08 Karlstad. Försök till stöld. Man i femtioårsåldern misstänkt för försök till stöld efter att ha försökt stjäla cyklar. Patrull till platsen, ett bostadsområde i västra Karlstad, som kontrollerade mannen. Han omhändertogs därefter av patrullen i enlighet med lagen om omhändertagande av berusad person.

I övrigt en del fylleri, trafikbrott och rutinärenden.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.