Hoppa till innehåll
Hem » 27 juli 07.48, Sammanfattning natt, Dalarnas län

27 juli 07.48, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Rättvik

22.40: Polisen stoppar ett fordon och föraren, en person i övre tonåren, blir misstänkt för olovlig körning. Passageraren, en man i 45-årsåldern, blir misstänkt för tillåtande av olovlig körning.

Mora

22.51: En viltolycka inträffade på E45 i Vattnäs där en personbil krockade med en älg. Personerna i bilen ska ha blivit chockade men klarat sig från skador. Älgen fick avlivas.

Hedemora

00.21: En man i 55-årsåldern blir misstänkt för sexuellt ofredande på en restaurang i centrala Hedemora. Målsägaren är en kvinna i 25-årsåldern.

Borlänge

03.14: Väktare får åka på ett inbrottslarm vid en skola i centrala Borlänge och upptäcker att någon tagit sönder ett fönster. En timme senare kan polisen kontrollera en man i 30-årsåldern som blir misstänkt för försök till inbrott samt ringa narkotikabrott innehav. Mannen blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

04.16: I centrala Borlänge stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk, olovlig körning samt drograttfylleri. Samtidigt blir en passagerare, en person i övre tonåren, misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Personerna får följa med för provtagning och en analys av det får visa om de haft något olagligt i kroppen.

Under natten har man i Rättvik också omhändertagit totalt sex personer enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.