Hoppa till innehåll
Hem » 17 juli 07.50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

17 juli 07.50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen har hanterat ett 50-tal ärenden i Östergötlands län mellan klockan 22 och 07. Inga grova våldsbrott eller allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

01:36 Polisen larmas om att en kvinna blivit utelåst på balkongen av sin sambo i en lägenhet i Åby i Norrköping. Det fanns också ett litet barn i lägenheten. Patrull på plats griper mannen som är i 30-årsåldern. Han misstänks nu för ett fall av misshandel och olaga hot samt barnfridsbrott då misshandeln ska ha skett i barnets närvaro.

03:05 Larm inkommer om bilar som brinner på en parkeringsplats i Haga i Norrköping. Räddningstjänst och polis åker till platsen och bränderna kan släckas. Den initiala bedömningen är att bränderna anlagts i båda fordonen och alltså inte spridits från ett till det andra. Det fanns liten risk för spridning till omkringliggande byggnader. Båda fordonen har totalförstörts och ägarna är underrrättade. I nuläget finns ingen misstänkt gärningsperson och två anmälningar om skadegörelse genom brand har upprättats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.