Hoppa till innehåll
Hem » 30 juni 07.45, Sammanfattning natt, Värmlands län

30 juni 07.45, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad, misshandel
00.27: En misshandel utförs i offentlig miljö i centrala Karlstad, gripen är en man i 18-årsåldern. Målsäganden är förd till sjukvården, skadebild okänd.

Säffle, misshandel
00.29: Ordningsvakter har ingripit i ett bråk. En man i 20-årsåldern misstänks ha misshandlat en man i 18-årsåldern. Inget vidare frihetsberövande genomfört. Skadeläge på målsäganden okänt.

Eda kommun, försök till utpressning samt grovt vapenbrott
01.24: Okända personer har hotat målsäganden med ett skjutvapenliknande föremål samt uttryckt att målsäganden är skyldig pengar.

Karlstad, misshandel
02.52: Ordningsvakter ringer från en nattklubb i Karlstad till polisen. En person uppges ha blivit misshandlad av okända personer. Målsäganden är en man i 18-årsåldern.

Karlstad kommun, våldtäkt
Under natten har polis gripit en man i 35-årsåldern misstänkt för våldtäkt. Det misstänkta brottet har inträffat inomhus. Utredning pågår.

Under natten har det hanterats ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.