Hoppa till innehåll
Hem » 21 juni 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

21 juni 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

21:23, Göteborg, rån m.m.
En man som var inlagd på Sahlgrenska sjukhuset blev utåtagerande och tog sig ut från sjukhuset. Han rånade en kvinna i ett närliggande parkeringshus genom att ta hennes bil och köra från platsen. Kvinnan fick en sårskada på ett finger i samband med tillgreppet. Gärningsmannen körde sedan från platsen och krockade med en husfasad i Mölndal. Därefter lämnade han platsen. Händelserna utreds just nu som olaga frihetsberövande, rån och smitning från trafikolycksplats. Mannen har inte gripits i nuläget, men utredningsläget ser gott ut.

01:35, Göteborg, synnerligen grov misshandel
Man i 30-årsåldern blev under natten skadad av ett vasst tillhygge i närheten av Järntorget. Gärningspersonen försvann sedan från platsen. Mannen fördes med ambulans till sjukhus med skador som var allvarliga, men inte livshotande. Dörrknackning och andra initiala utredningsåtgärder har genomförts. Gärningspersonen har dock ännu inte gripits, men utredningsläget ser gott ut. Händelsen utreds i dagsläget som synnerligen grov misshandel.

02:26, Uddevalla, brand
En villa har brunnit ner i Skredsvik. Ingen person kom till fysisk skada till följd av branden. En kvinna befann sig i bostaden när branden startade, men lyckades ta sig ut. Händelsen utreds som allmänfarlig vårdslöshet.

Våld i nära relation
En kvinna blev i polisområde Fyrbodal misshandlad av sin före detta sambo. Kvinnan fick skador och svullnader i ansiktet, och behövde föras med ambulans till sjukhus. Mannen greps, misstänkt för misshandel, och är numera anhållen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.