Hoppa till innehåll
Hem » 18 november 07.39, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

18 november 07.39, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.04 Skövde, brand
Polis och räddningstjänst larmas till en villa i Väring med anledning av att det brinner i villan. Branden har startat i ett av sovrummen. Alla boende i huset tar sig ut på egen hand och räddningstjänsten släcker. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.  

00.24 Göteborg, trafikolycka
PÅ Lundbyleden vid Backadalens industriområde är det sex bilar inblandade i en olycka. Dessbättre inga personskador. Polisen rapporterar en av bilisterna för att ej anpassat avståndet till framförvarande bil.

01.07 Göteborg, trafikolycka
På Bergsjövägen vid hållplats Bergsjödalen är det en bilist som blir påkörd bakifrån av en annan bilist som springer från platsen. Den påkörda bilisten klagar på magsmärtor. Polisen skriver anmälan gällande vårdslöshet i trafik, smitning från trafikolycksplats och vållande till kroppsskada.

01.46 Borås, rattfylleri
På riksväg 27 på väg mot Dalsjöfors stoppas en bilist efter ett förföljande. I bilen är det två unga killar som båda misstänks vara påverkade. Passageraren är misstänkt för ringa narkotikabrott och bilföraren är misstänkt för bland annat drograttfylleri. 

01.47 Mölndal, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Granbackavägen med anledning av en brand i en sommarstuga som brinner ner till grunden. Ingen person ska befunnit sig i stugan. Platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning då det inte kan uteslutas att branden är anlagd. 

03.47 Göteborg, mord/mordförsök i nära relation
Polis larmas till en bostad på Hisingen med anledning av att en man knivskurit två kvinnor på adressen. Mannen grips och kvinnorna körs till sjukhus. En av kvinnorna konstateras avliden och den andra kvinnan har livshotande skador. Anhöriga är underrättade. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning och dörrknackning pågår i området. 

04.10 Skara, stöld genom inbrott
Vid Harlundagatan grips tre personer misstänkta för att brutit upp en garagedörr och stulit gods inne i garaget. De tre grips på bar gärning är är även misstänkta för narkotikabrott och brott mot knivlagen.

04.52 Bengtsfors, bilbrand
Vid Skogshöjdsvägen i Billingsfors skadas två bilar i samband med en misstänkt anlagd brand.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.