Hoppa till innehåll
Hem » 02 juli 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

02 juli 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:54 Göteborg, misshandel: En spårvagnsförare blir beskjuten med grön laser på Smaragdgatan. Polis kommer till platsen och en anmälan om försök till misshandel upprättas. Ingen misstänkt i nuläget.

06:18 Göteborg, grov stöld: Två män i 20-30-årsåldern söks efter ett inbrott i en juvelbutik i Kungssten. De har slagit in dörren till butiken och tagit sig in. Oklart i nuläget vad som har stulits. Männen sågs lämna platsen i en bil, som har sökts av ett flertal patruller, dock utan resultat. En anmälan gällande grov stöld har upprättats. 

01:38 Göteborg, sexuellt ofredande: En man i 45-årsåldern sitter på bussen och tittar på tre tjejer i 18-årsåldren samtidigt som han onanerar. Bussen stannar vid Hjalmar Brantingsplatsen där polis väntar. Mannen omhändertas för fylleri och en anmälan om sexuellt ofredande upprättas.

02:14 Göteborg, inbrott: Vid Lisebergs södra parkering har det varit inbrott i en husbil. En ruta har slagits sönder. Oklart vad som stulits. En anmälan om inbrott stöld upprättas. Okänd gärningsman. Övervakningskamera ska gås igenom för att se om inbrottets finns filmat.

03:05 Göteborg, rån: En man i 20-årsåldern blir rånad på sin guldkedja på Storgatan. Två gärningspersoner ska ha ryckt kedjan från hans hals. De springer sedan ner mot Avenyn och polis söker efter dem. En anmälan om rån upprättas. Inga misstänkta i nuläget. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.