Hoppa till innehåll
Hem » 25 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.27 Borås, försök till stöld
Vid ett företag på Prognosgatan har ett vittne avbrutit ett försök till stöld av diesel från en grävmaskin. När vittnet kom till platsen såg han hur en bil snabbt lämnade platsen. Kvar på platsen fanns slangningsutrustning samt dunkar fyllda med diesel. Detta har tagits i beslag för spårsäkring. Troligen fick gärningsmännen inte med sig något från platsen. Polisen har skrivit en anmälan om försök till stöld.

01.12 Göteborg, bilbrand
På Kummingatan upptäckte en väktare att en bil börjat brinna på en parkering. Räddningstjänsten släckte branden innan den spred sig till andra fordon. Troligen rör det sig om ett elfel men det går inte att utesluta brott och därför skrevs en anmälan om skadegörelse genom brand.

04.45 Göteborg, inbrott i butik
I Härlanda har det varit inbrott i en butik. Flera personer vaknade av att en ruta krossades till butiken. Vittnen såg tre personer som tog med sig minst två matberedare från butiken. Innan polisen kom fram hade personerna försvunnit i en bil från platsen. Polisen har letat efter bilen men ännu inte lyckats lokalisera den. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.