Hoppa till innehåll
Hem » 24 oktober 08:12, Sammanfattning natt, Södermanlands län

24 oktober 08:12, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanlands län. Två personer har gripits (se nedan). Ingen person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Det ärende som sticker ut: 

01:06 Polis larmades till Industrigatan i Trosa med anledning av att en inringare sett personer röra sig inne på en byggarbetsplats samt hört sågljud. Flera patruller beordrades in och en av dem mötte en intressant bil precis före brottsplatsen. Bilen stannade och två personer sprang därifrån. En person kunde gripas i närheten och den andra personen kunde gripas efter spårning av hundförare. De gripna är två män i 30- respektive 25-årsåldern och båda är misstänkta för grov stöld då de tagit sig in i två containrar och fått med sig verktyg, exempelvis en vinkelslip. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland