Hoppa till innehåll
Hem » 30 december 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

30 december 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.27 Göteborg, bilbrand
På Kummingatan har det börjat brinna i en bil på en parkering. Ytterligare ett par bilar som stod bredvid har fått brandskador. En liten svart bil har setts lämna platsen i samband med att branden startade. Polisen har skrivit anmälan om skadegörelse genom brand men ingen misstänkt i nuläget.

00.25 Borås, inbrott
Någon har tagit sig in i ett företags lokaler på Norrby Långgata och stulit flera datorer. Inga misstänkta kvar på platsen och en anmälan om grov stöld genom inbrott har upprättats.

00.30 Kungälv, trafikbrott
På Karebyvägen stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 45-årsåldern, saknar körkort och rapporteras för grov olovlig körning. Hans bil tas i beslag enligt trafikbrottslagen.

01.31 Uddevalla, drograttfylleri m.m.
På länsväg 161 i Lanesund kontrollerar polisen en bilist. Förare är en man i 70-årsåldern som saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

01.33 Mölndal, inbrott
Larmet går från en butik på Bangårdsvägen. När polis kommer till platsen kan man konstatera att någon krossat en ruta i en entrédörr och tagit sig in. Rutan har krossats med stenar. Det är inga personer kvar på platsen och det är oklart vad som stulits. Polisen har sökt med hund utan resultat. Anmälan om stöld genom inbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.