Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 13 december 08:38: 13 december 00:23, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Uppdaterad 13 december 08:38: 13 december 00:23, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Sundsvall – Nackstavägen

Klockan 20:36 stoppar polisen ett fordon. Vid kontrollen visar det sig att bilen är stulen och föraren, en man i 25-årsåldern, saknar giltigt körkort. Polisen upprättar en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel samt grov olovlig körning.

Härnösand – Gådeåstaden  

Klockan 21:00 Inkommer samtal till polisen om att en målsägande har anträffat sin stulna bil. Polisen åker till platsen och bilägaren kan återta sin bil. Polisen upprättar en tilläggsanmälan.

Stuvarvägen – Sundsvall

Klockan 22:57 blev en polispatrull beordrad till ett parkeringshus i Sundsvall. I parkeringshuset stuvaren vistades många berusade ungdomar. Det var även en hel del oväsen från de fordon som några andra ungdomar färdades i. En tjej i tonåren blev omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och skjutsad till vårdnadshavare. Polisen upprättar en anmälan om brott mot alkohollagen.

Sundsvall – Kvissleby

Klockan 22:45 kontaktade en ordningsvakt kontaktade polisen efter att han gripit en man för ringa stöld i en butik. Polisen åkte till platsen och upprättade anmälan och höll förhör. Mannen som var i 20-årsåldern fick därefter lämna platsen.  

RV90 Kramfors

Strax efter midnatt stoppade polisen ett fordon. Vid kontrollen visar det sig att föraren, en man i 40-årsåldern, saknar giltig behörighet att framföra personbil. Mannen blir misstänkt för grov olovlig körning samt att bilen tas i beslag

Uppdatering 08:37 (av kommunikatör Åsa Mjörndal):

00:42 Rattfylleri, Örnsköldsvik: I samband med en trafikkontroll i centrala Örnsköldsvik misstänks en bilförare, en man i 25-årsåldern, vara påverkad av narkotika. Han får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott upprättas. Även en passagerare i bilen misstänks för narkotikabrott, innehav och bruk.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.