Hem » Diskussionsforum

Diskussionsforum

Forum om blåljus, olyckor, kriminalitet och brottslighet.

Ett forum öppet för alla som är intresserade av blåljus, brott och straff, olyckor och katastrofer, samt relaterade ämnen och viktiga händelser. Alla kan läsa de flesta inläggen i forumet. Vissa ämnen är endast för medlemmar och de visas endast för dig som är inloggad.
För att skapa inlägg måste du vara registrerad användare. Registrering tar mindre än en minut. Välkommen!

eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Dödsskjutning på restaurang i Märsta

12

Vapen och narkotika beslagtogs i Märsta

Under en insats den 11 november beslagtog polispatruller vapen och narkotika i Märsta och Valsta.

Polisen har under de senaste veckorna ökat sin närvaro i Sigtuna kommun med fokus på Märsta och Valsta. Som ett led i detta genomförde polisen en aktivitet under onsdagskvällen som involverade ett 30-tal poliser samt två hundpatruller.

Syftet var att leta efter vapen och narkotika genom att söka igenom källargångar, trapphus och allmänna utrymmen i utvalda fastigheter. På vissa platser sökte patrullerna även i angränsande terräng. Aktiviteten var framgångsrik och polisen beslagtog både vapen och narkotika i form av marijuana, kokain och hasch.

Polisens insats verkar inte ha hjälpt.

DuckDuckGo har reagerat på detta inlägg.
DuckDuckGo

Är det ledaren för Märstanätverket som blevit skjuten?

Märstanätverkets kärna med den utpekade 39-årige ledaren i mitten, klädd i väst och slips. Bilden är tagen i början av 2017 och beslagtogs av polisen i samband med en mordutredning samma år. Minst en av personerna har sedan dess lämnat nätverket. FOTO: Polisen.

Märstanätverkets kärna med den utpekade 39-årige ledaren i mitten, klädd i väst och slips. Bilden är tagen i början av 2017 och beslagtogs av polisen i samband med en mordutredning samma år. Minst en av personerna har sedan dess lämnat nätverket. FOTO: Polisen.

Ett 40-tal män och pojkar mellan 17 och 40 år. Täta band till andra gäng runtom i Stockholm. Flera vita företag, bland annat inom restaurangbranschen. Samtidigt: rån, utpressning, våldsdåd och narkotikahandel. Det är bilden av den kriminella grupperingen Märstanätverket och dess verksamhet.

https://www.dn.se/sthlm/natverket-vaxte-fram-nar-polisen-tittade-bort/

Några säger att BO är Meis*m Abb*s Heyd*rgohli Nouri, andra säger att han heter Meis*m F*rhadi.

*=a

Vem är det?

Som jag förstår det så är hans namn: Meis*m Abb*s Heyd*rgohli Nouri

Men på tex Facebook kallar han sig: Meis*m F*rhadi

Det verkar finnas en annan person som heter Meis*m F*rhadi, som inte alls har med saken att göra.

*=a

Rätta mig om jag har fel.

Bimbo har reagerat på detta inlägg.
Bimbo

RogerMore Exakt!

12

”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.”

Artikel 19 i FNs deklaration av de mänskliga rättigheterna.

Dela gärna detta inlägg: