Hem » Diskussionsforum

Diskussionsforum

Forum om blåljus, olyckor, kriminalitet och brottslighet.

Ett forum öppet för alla som är intresserade av blåljus, brott och straff, olyckor och katastrofer, samt relaterade ämnen och viktiga händelser. Alla kan läsa de flesta inläggen i forumet. Vissa ämnen är endast för medlemmar och de visas endast för dig som är inloggad.
För att skapa inlägg måste du vara registrerad användare. Registrering tar mindre än en minut. Välkommen!

eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

13 januari Väpnat rån, Stockholm

Denna är ganska märklig tycker jag.

Berättar inte mannen för polisen att han har blivit skjuten? Är han så svårt skadad att han inte är talför eller medvetslös? I så fall borde väl brottet rubriceras som någonting grövre än rån?

Polisen fick samtal om att i en av bostäderna i Sköndal fanns en skadad man. Han fördes till sjukhus där det har konstaterats att skadan är en skottskada.

I det utredningsarbete som är gjort på platsen kom det fram att en förmodad brottsplats är utomhus och på Perstorpsvägen. Polisen har inlett en förundersökning angående rån. 

Under tiden som polisen arbetar på platsen kommer trafiken påverkas på Perstorpsvägen från Sköndalsvägen och en bit söder ut. Den avspärrade platsen kommer undersökas av tekniker.

13 januari 18:41, Rån väpnat, Stockholm

Ja, verkligen en märklig historia. Som jag minns Sköndal så är det inget problemområde. 

Ganska udda att bli skjuten vid ett rån dessutom.

Mannen påträffades i en bostad, men brottsplats är på Perstorpsvägen, mer exakt busshållplats Sköndalsbro. Han måste ha blivit skjuten i armen eller något då han kunnat ta sig till en bostad.
 

Ännu ett väpnat rån i dag hörde jag. Sitter i bilen nu så jag har inte hunnit kolla. Någon som vet?

”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.”

Artikel 19 i FNs deklaration av de mänskliga rättigheterna.

Du kan dela denna artikel på Facebook, Twitter eller skicka en länk med email.