Hoppa till innehåll
Hem » 05 maj 07.50, Sammanfattning natt, Jämtlands län

05 maj 07.50, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Klockan 00-07, polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:25 Olaga intrång, Östersund
Polis åker till en återvinningscentral i Brunflo på grund av uppgifter om inbrott. Inga misstänkta anträffas, vittnesförhör hålls och en anmälan gällande olaga intrång ska upprättas.

02:38 Stöld genom inbrott, Östersund
Polis anträffar en man vid ett källarförråd till ett flerfamiljshus i Odenslund, Östersund. Han misstänks för stöld genom inbrott. Förhör hålls och beslag utförs. En anmälan ska upprättas.

02:57 Våld/hot mot tjänsteman, Östersund
Polis åker till en krog i Östersund centrum där ordningsvakt står med en person som uppges gjort våldsamt motstånd. Personen, en man i 35-årsåldern, omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Han misstänks för våldsamt motstånd och sexuellt ofredande. Anmälan ska upprättas.

03:56 Försök till grov stöld, Östersund
Polis åker till ett flerbostadshus i centrala Östersund med på grund av uppgifter om inbrottsförsök. En dörr är utsatt för påverkan och två män i 40-årsåldern anträffas och grips. Åklagare ska kontaktas för beslut om de ska anhållas eller inte.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.