Hoppa till innehåll
Hem » 17 november 07.30, Sammanfattning natt, Örebro län

17 november 07.30, Sammanfattning natt, Örebro län

Kumla
00.31: En bilist, en man i 50-årsåldern stoppas ock kontrolleras. I fordonet sitter även en passagerare som är i 40-årsåldern, båda uppträder påverkat. Föraren misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk, analys av provtagningen får utvisa om misstankar kvarstår. Passageraren misstänks för narkotikabrott eget bruk.

Örebro
04.41: En man i 25-årsåldern misstänks till försök till stöld, gärningspersonen har krossat ett fönster till ett cykelförråd och därefter berett sig tillträde till utrymmet. Mannen är inte vidare frihetsberövad.

Polispatruller har hanterat ärende med psykisk ohälsa under natten. Det har inkommit fyra viltolyckor under natten som hanterats av polispersonal. Det har också kontrollerats ett stort antal personer samt fordon.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Örebro län.