Hoppa till innehåll
Hem » 10 juni 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

10 juni 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

21:50 Varberg, skadegörelse genom brand: Ett flertal personer larmar om en bilbrand på Stenåsvägen. Räddningsledare på plats anser att branden är anlagd och polis upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

00:02 Varberg, narkotikabrott: På tågstationen är en man i 40-årsåldern arg för att han missat tåget och slår, enligt anmälaren, med sin skateboard på saker samtidigt som han skriker. Polis kommer till tågstationen och mannen blir frihetsberövad och medtagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för narkotikabrott eget bruk.

02:06 Kungsbacka, stöld genom inbrott: Ett par har haft inbrott i sin husbil på rastplatsen vid Sandsjöbacka. Gärningsmannen/männen ska ha gjort inbrottet medan paret låg och sov i husbilen. Enligt uppgift ska de ha blivit av med väskor. Anmälan om stöld genom inbrott upprättad.

02:34 Falkenberg, stöld genom inbrott: I ett industriområde i Fridhemsberg norr om Ullared går inbrottslarmet. På baksidan av byggnaden hittas en uppbruten dörr. Hundpatrull söker i området efter gärningsmän, utan framgång. Oklart i nuläget om något är stulet. En anmälan om stöld genom inbrott upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.