Hoppa till innehåll
Hem » 08 juni 08:27, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

08 juni 08:27, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Under natten har en person omhändertagits för fylleri. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

03:19 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polisen beordras till ett flerfamiljshus i Örnsköldsvik med anledning av en skadegörelse. Okänd gärningsperson har tagit sönder en fönsterruta. Anmälan gällande skadegörelse upprättas. 

03:23 Drograttfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Skönsberg, Sundsvall. Föraren tas med för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk samt grov olovlig körning då föraren saknar behörighet att köra.

04:15 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en trafikolycka på E4 Njurunda, Sundsvall. En lastbil ska kört igenom ett vajerräcke och ner i diket. Föraren förs till sjukvård med ambulans för kontroll.

Polisen har varit på plats för trafikdirigering då trafiken fick ledas om. Trafikverket har därefter tagit över och polisen kunde lämna platsen. Föraren fick lämna ett rutinmässigt utandningsprov som visade att han var nykter, olycksorsaken ska utredas. 

05:46 Drograttfylleri, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas gällande en vinglig färd på E4 i Arnäsvall. Polisen stoppar bilen som har användningsförbud och körförbud. Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.