Hoppa till innehåll
Hem » 06 juni 08:15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06 juni 08:15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

22:23 SOS-larm om trafikolycka på Solåsvägen. Två personbilar inblandade i en sidokrock. Föraren av den ena bilen fick en böteslapp för att ej ha anpassat avståndet till framförvarande fordon. 

00:35 Polis larmades till Juneporten i centrala Jönköping med anledning av att en okänd person ryckt av ett halsband från halsen på en man. När polis anlänt till platsen greps en man i 20-årsåldern, misstänkt för grov stöld. Vid 05-tiden på tisdagsmorgonen hävdes gripandet men brottsmisstanken kvarstår. 

05:33 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Byggmästaregatan i Nässjö med anledning av en brand på en altan till ett radhus. Väl på plats visade det sig att räddningstjänsten släckt branden. Det är oklart hur branden har uppstått och en anmälan om försök till mordbrand kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.