Hoppa till innehåll
Hem » 06 juni 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

06 juni 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21:58 Barne-Åsaka, stöld: En kvinna ser på sin mobil att någon stjäl ett mobilt trafikljus som tillhör hennes företag. Hon kan följa trafikljusets färd via GPS:en i mobilen. Trafikljuset ska vara värt runt 50 000 kronor. Vid en korsning mellan E20 och länsväg 186 står trafikljuset stilla. Trafikljuset står på en vagn polis och polis söker på senaste GPS-signal, dock utan att hitta det. En anmälan om stöld upprättas. Gärningsman okänd.

00:16 Vänersborg misshandel mm: I samband med en konsert grips en man i 20-årsåldern för minst två fall av misshandel och brott mot knivlagen. Mannen ska ha misshandlat en kvinna och en man i dryga 20-årsåldern. Oklart vad som förekommit misshandeln. Ingen behöver uppsöka sjukhus för eventuella skador.

00:42 Stenungsund, trafikbrott: Vid Nösnäsmotet får en kvinnlig förare i 25-årsåldern böta för att ha använt mobiltelefonen under körning.

01:05 Göteborg, stöld: Vid Frihamnen blir en man bestulen på en filmkamera till ett högt värde. Mannen som blivit bestulen jobbar på ett produktionsbolag som höll på att avsluta en inspelning av en konsert när kameran försvann.

04:05 Fiskebäck, djur: Vitvalen som setts längs kusten de senaste dagarna har siktats inne i Fiskebäcks hamn. Den ska enligt anmälaren vara inne bland fiskebåtarna. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.