Hoppa till innehåll
Hem » 04 juni 07:57, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

04 juni 07:57, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Sedan midnatt har sex personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Ytterligare en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Under natten har även ett antal berusade minderåriga personer i Sundsvall omhändertagits och överlämnats till vårdnadshavare.

01:35 Misshandel, Sollefteå
Polisen beordras till Sollefteå centrum med anledning av en skadad ung man. Polisen försöker ta reda på vad som har hänt. En anmälan om misshandel upprättas, mannen förs till sjukvård. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

01:51 Olovlig körning, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor utanför Örnsköldsvik. Polispatrull provkör fordonet som går fortare än tillåtet. Anmälan upprättas gällande bland annat olovlig körning, vårdnadshavare kontaktas. 

04:34 Inbrott, Kramfors
Polisen beordras till Bollstabruk där det har varit inbrott i en fastighet tillhörande en kyrka. Det är i nuläget oklart om något har tillgripits. Anmälan gällande inbrott upprättas.

04:51 Misshandel, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en misshandel i Inre hamnen, Sundsvall. En man ska ha blivit misshandlad. Det är oklart om han behöver uppsöka sjukvård. Anmälan om misshandel upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Västernorrland.