Hoppa till innehåll
Hem » 03 juni 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03 juni 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03:22, Göteborg, misshandel
Ett flertal gärningspersoner slår två personer på Kungsportsavenyn. Polis och ambulans larmas till platsen. Ordningsvakter kommer springande till platsen och kan säkra två personer. Polis anländer och griper två personer. Inga uppgifter om att någon är förd till sjukhus.

01:33, Stenungsund, rattfylleri
Vi får larm via SOS att föraren av en personbil har kört av vägen vid Stenungsundsmotet E6. Bilen har enligt uppgift voltat och gått genom ett viltstängsel. Polis och ambulans åker till platsen. Inga uppgifter om personskador eller behov av vidare vård. Föraren blåser positivt i ett sållningsinstrument och omhändertas för kontroll misstänkt för grovt rattfylleri.

01:29, Göteborg, misshandel
Vi får larm om att en man har blivit misshandlad och ligger medvetslös på marken vid Östra Larmgatan. Ett antal ordningsvakter är på plats och har gripit en person. Ambulans och polis åker till platsen. Mannen förs till sjukhus i ambulans. Polisen övertar den gripne gärningspersonen misstänkt för grov misshandel.

01:01, Göteborg, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Götabergsgatan. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri.

Polisområde Storgöteborg, misshandel i relation
En kvinna larmar polisen om att hon har blivit slagen av sin man. Mannen är kvar i bostaden. Hon har enligt uppgift blivit slagen i ansiktet. Patrull åker till den aktuella adressen. Inget behov av ambulans och inga uppgifter om fysiska skador. En anmälan om ringa misshandel är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.