Hoppa till innehåll
Hem » 03 juni 07:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

03 juni 07:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:04 Polisen larmades till en adress i Eksjö med anledning av en misshandel. Polis åkte till platsen. En man, som är i 45-årsåldern, misstänks för att ha misshandlat en närstående kvinna. Mannen greps och senare anhölls han. Rubriceringen är misshandel. Kvinnan var vaken och talbar. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att ambulans varit involverad.

01:51 Polisen larmades om att flera personer skulle ha misshandlat en person. Händelsen har inträffat på Östra Storgatan i Jönköping. Rubriceringen är försök till mord. Läs mer i separat notis.

04:16 Polisen larmades till en adress i en tätort i Värnamo kommun. Detta med anledning av en misshandel som inträffat några timmar tidigare. Polis involverades. Det är en man i 25-årsåldern som är drabbad. Mannen fördes till sjukhus med ambulans och har ännu inte hörts av polis. Händelsen rubriceras som grov misshandel, det finns ingen misstänkt. I nuläget har polisens presstjänst inga närmare detaljer om händelseförloppet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Jönköpings län.