Hoppa till innehåll
Hem » 31 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

31 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:57 Göteborg, skadegörelse: Flera personer ringer polisen om en misstänkt explosion i Angered. Flera patruller larmas ut till platsen. På en adress är en brevlåda förstörd, eventuellt sprängd, och på grannfastigheten har en ruta gått sönder. En anmälan om skadegörelse, lagen om brandfarliga samt explosiva varor, upprättas. Det finns för närvarande ingen misstänkt. 

23:41 Uddevalla, inbrott: Polisen får samtal om ett pågående inbrott på en pizzeria. En man ska ha krossat en ruta och gått in. Inringaren följer efter mannen i avvaktan på polis. Patrullen är snabbt på plats och kan gripa den misstänkte, en man i 35-årsåldern. Han har senare anhållits.

23:58 Göteborg, brott mot knivlagen: En ordningsvakt på en krog i Vasastaden griper en man i 20-årsåldern och larmar därefter polis. Den gripne uppges vara knivbeväpnad. Han ska även ha hotat andra kroggäster. Polisen upprättar en anmälan om grovt brott mot knivlagen och tar med mannen till stationen för tillnyktring.

02:47 Tibro, Skadegörelse genom brand: Polisen larmas om en brand vid ett förråd på Storgatan. Det är oklart hur branden har startat, en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Platsen har under natten varit avspärrad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.