Hoppa till innehåll
Hem » 27 maj 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

27 maj 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

22.15 Vittnen som observerar en vinglig färd med personbil och misstänkt påverkad förare i centrala Gislaved. Polis som ansluter till platsen kan lokalisera en förare som nu misstänks för rattfylleri och olovlig körning då föraren som är en man i 30-årsåldern även saknar körkort. Medtagen för kroppsbesiktning och fri efter förhör.

03.43 Samtal om en kollision på en adress i Stensjön, Nässjö kommun. Anmälaren och ytterligare vittnen håller kvar en person som försöker avvika till fots från en singelolycka. Fordonet har kört in i ett träd. Mannen gör kraftigt motstånd och polis tvingas belägga mannen med fängsel. Personen som är en man i 20-årsåldern misstänks för grovt rattfylleri och våldsamt motstånd. Körkortet omhändertas. Mannen undersöks på sjukhus innan polisiära utredningsåtgärder tas vid.

05.40 En målsägande i 25-årsåldern, på Bangårdsgatan i Nässjö som kontaktar polis då han kommit hem och upptäcker att någon okänd gärningsperson krossat ett fönster till hans bostad och tillgripit gods ur bostaden. Godset består i en spelkonsol och en dator.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.